Kuinka kauan turvotus jatkuu rhinoplastin jälkeen?

Rhinoplastiasta, kuten muillakin plastiikkakirurgian ohella, liittyy edeema ja sinia, mutta onneksi ne kulkevat, ja kaunis nenä on nyt ikuisesti.

Analysoitamme yksityiskohtaisesti, mitä odottaa nenänne rhinoplastian jälkeen.

 1. Kipsi rhinoplastin jälkeen.
  Kun rhinoplasty on sinulle kipsi, että sinäkuluvat 7 päivää. Varoitamme, että kolmantena päivänä on voimakkain turvotus, mutta sitä ei pidä pelotella. Tämä on postoperatiivisen ajan normaali kulku.
 2. Kipsin jälkeen, jonnekin kymmenennessä päivänä voit jo mennä ulos ihmisistä ja tuntea olonsa mukavaksi. Kuitenkin noin 3 kuukautta, edeema jälkeen rhinoplasty pysyy.
 3. Uurastuksen jälkeen rhinoplasty on yleinen. Toisen viikon loppuun mennessä tavallisesti ei ole tullut niin ilmeiseksi.
 4. Ensimmäinen kuukausi rhinoplastin jälkeen voi jo hengittää vapaasti. Voitele oliiviöljyllä siististi puuvillapihkan sieraimella parantamaan haavoja mahdollisimman pian.
 • puhaltaa nenänne (noin kuukausi);
 • osallistua nat. harjoitukset (1 kk);
 • kuluvat lasit (3 kk!);
 • mennä saunaan (noin 3 kuukautta);
 • mene solariumiin (noin 3 kuukautta).

Suosittelemme nukkumaan selässä ensimmäisellä kuukaudella, välttäen hypotermiaa ja roiskua nenän kanssa Aqua Marisin kanssa.

Kuuden kuukauden kuluttua turvotus on tuskin näkyvissä.

Rinoplastin jälkeen kärjen kärki kestää pisin toimenpiteen jälkeen. Pieni mustelma tässä paikassa tapahtuu 6 kuukaudessa.

Lopullinen toipuminen rhinoplastian jälkeen tarkkailee kuukauden välein 7 leikkauksen jälkeen. Kaikki mustelmat ja turvotus menevät pois, ja näet nenästä, josta niin haaveit.

Kuntoutuksen jälkeen rhinoplasty pelottaa kaikkia, muttasuurin osa potilaista uskoo, että se on sen arvoista. Yksi potilaista sanoi: "Haluan mieluummin kärsiä pari kuukautta, kuin minä kävelen elämäni loppuun asti iso, koukussa oleva nenä. Rhinoplastian seuraukset eivät ole kauheita, jos tiedät, että sinulla on pian kaunis nenä. "