Kun turvotus tulee pois, kun huulet ovat suurennettu

Rintojen lisäyksen toiminta johtuu siitä, ettäsen jälkeen, kun se on edemas kudosten alueella ihon rakkulat. Tämä aiheuttaa potilaille, jotka päättävät tällaisesta menettelystä paljon kysymyksiä. Yksi niistä, kun nämä turvotus poistuu ja miten tätä prosessia voidaan nopeuttaa?

Ennen kuin päätät rintojen lisäyksestäon tärkeää, että nainen ymmärtää, että sekä ennen että sen jälkeen hänen potilaansa täydellistä kuuliaisuutta lääkäreiden suosituksiin on ratkaisevan tärkeää. Ja tämä tarkoittaa, että sinun on noudatettava tiettyjä vakavia sääntöjä. Lisäksi on tärkeää, että nainen ymmärtää, mitä lääkäri tekee pelon välttämiseksi ja emotionaalisesti valmistellakseen. Yksityiskohtaisempi kuvaus toiminnon suorittamisesta rintojen lisäys Moskovassa Voit lukea täältä http://estheticcenter.ru/surgery/uvelichenie_grudi/.

Joten, mitä sääntöjä on tärkeää noudattaa jälkeenmenettely? Ensimmäinen sääntö on puristusliinan jatkuva käyttö. Se on pidettävä 4 viikon ajan paitsi päivän aikana myös yöllä. Mikä se on? Ensinnäkin on välttämätöntä, että rinta muotoillaan. Koska vaatteiden pitää olla jatkuvia, on tärkeätä huolehtia siitä, että et osta yksi sarja etukäteen. Jos käy ilmi, että alusvaatteita ei ole mahdollista pestä (esimerkiksi pestävä), naisen on oltava takana ja odottamaan sen kuivumista.

Toinen tärkeä sääntö, joka auttaa vähentämäänturvotus ja nopeuttaa kudoksen paranemista - on suhteellisen lepoajan noudattaminen. Ensimmäisenä päivänä nainen on klinikalla valvonnassa asiantuntijoiden, lähipäivinä on parempi, että se on vain lepää kotona ilman kaikenlaisia ​​liikunnan. Voit vähentää kipua leikkauksen jälkeen, joten sinun on käytettävä lääkärin määräämiä kipulääkkeitä. Jos kuorma on, turvotus voi lisääntyä ja paranemisprosessi hidastuu huomattavasti.

Toinen kohta - minkä tahansa leikkauksen jälkeenÄlä altista kehoa lämmölle. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse mennä kylpyyn tai rannalle. Tottelemattomuus tässä näkökohdassa johtaa myös lisääntyneen turvotuksen ja siihen, että ne eivät mene pitkään.

Jos noudatat lääkärin suosituksia, turvotus voi ollakestää noin kaksi viikkoa, ja sen jälkeen alkaa alkaa hiljentyä. Niissä tapauksissa, joissa tämä ei tapahdu naiselle, on tärkeää kuulla operaattoria hoitava kirurgi. Tämä auttaa välttämään vakavia komplikaatioita ja saada lääketieteellistä apua ajoissa.

Huono, vitamiinit, kosmetiikka

Tämä sivusto tarjoaa mahdollisuuden kaikille, jotka haluavat saada erityisasiantuntemusta useiden vuosien menestyksekkäästä kokemuksesta seuraavien sairauksien voittamiseksi:
- intervertebral disk herniation;
- aivovaurio;
psoriaasi;
- diabetes mellitus;
- niveltulehdus jne.
Shulga Nikolay Vladimirovich

Tilaa tuotteet Artlife Ukrainan alueella: BAD. lesitiini, kissan ruoska, kalsium; Kosmetiikka: Probio, Incaps, toiminnallinen kosmetiikka; vitamiinit ; viljat, keitot, kisselit, makeiset, tee, kahvi; henkilökohtaisen hygienian välineet: shampoo, balm, partavaahto, hammastahna.

Ammattimaista käännöstä englannista venäjäksierilaiset aiheet: lääketieteellinen, tekninen, tieteellinen ja tekninen, oikeudellinen, taloudellinen, kirjallinen; käännös pankeissa ja tiedustelut, todistukset, laulu, lääketiede, laulua, runoja, ohjeet, käsikirjat, dokumentointi ja lokalisointi verkkoaineistot.