Vapauta kipua ja turvotusta suonikohjuissa

Jos tiedät, mitä suonikohjuja onsyvä anatominen näkökulma, syy ja mekanismi esiintyminen suonikohjuja. niin on selvää, että tämä on melkein parantumaton sairaus, joka voidaan lopettaa vain kirurgisesti. Kuinka ole surullista, mutta totta. Ensimmäinen, suonikohjuja voivat olla huolissaan nuoren naisen vain esteettisenä, kosmeettinen vika, mutta myöhemmin, iän, prosessi etenee, ja siellä ovat turvotus, kipu, raskaus jalkoihin, lisäksi se voi olla kaikkein vaarallisin ja tromboflebiitti - tromboembolia.

Tässä artikkelissa puhutaan suonikohjujen hoidosta kotona, mutta lukijan on ymmärrettävä, että:

Suojelusuonien konservatiiviset hoitomenetelmät ovattarkoittavan vain ylläpitohoitona ennen ja jälkeen leikkauksen, ei kerma, voiteita tai voiteita ei ehkä auta muuttamaan paine syvissä laskimoissa alaraajojen.

Käyttämällä pakkausvaatteita, joilla on suonikohjuja. sillä on tietenkin positiivinen, riittävän tehokas vaikutus, mutta myös vain ennaltaehkäisevä toimenpide, lopettamaan suonikohjujen etenemisen ja laajentuneiden laskimotukien ulkonäön (ks. suonikohjujen hoito).

Vaihtoehdot petoksesta ja huijauksesta, joilla on suonikohjuja

  • "Henkilökohtainen flebologi" ja "ei suonikohjuja"

Haluan varoittaa lukijoitamme siitäEmme saaneet huijaus sivustoja edistetään mainosverkostoissa, Internet, joka tarjoaa ainutlaatuisia pyörät magic tapa päästä eroon suonikohjut nimillä "Henkilökohtainen phlebologist" ja "ei suonikohjuja" - tämä on todellinen huijaus hyväuskoisia kansalaisia. Näillä levyillä paitsi harjoituksia suonikohjuja ei ole tietoa hoitoon suonikohjuja. Todellakin, yksinkertaisia ​​harjoituksia voi auttaa vähentämään raskaus jalkoihin, poista turvotus, mutta se on täysin ilmainen löytää tahansa sivustolla suonikohjuja.

  • Suonikohjujen hoito leeches

Myös suonikohjujen hoito leesioiden kanssa on enitenLääkärit pitävät petos ja huijaaminen. Monet potilaat eivät tiedä ydin taudin, suonikohjut sekoittaa tromboflebiitin ja uskon, että veri on "nesteyttää" ja iilimatoja tämä auttamaan suonikohjuja. Jos henkilöllä on verisuonitukos, se on parempi käyttää turvallisia lääkkeitä, jotka edistävät verenohennuslääkkeitä. Hoitoon suonikohjut iilimatoja voi edistää allerginen ihottuma, trofia haavaumat, pistot usein jäävät jälkeen tummia täpliä.

  • Lääketieteellinen tuote "Botfort" tai "Varifort"

Terveellinen yritys mainostaa lääketieteellistä tuotetta"Varifort" - on myös puhdasta vettä, joka mainostaa tämän vääryyden, ovat mukana suonikohjujen esiintymisen syy-ja vaikutusmekanismit. Ilmaus "syövän syövän poistamiseksi sinun on poistettava positiivinen varaus veritulvosta ja liuotettava ne alustaan ​​sijoitettujen pallomaisten lasipallojen avulla" - sitä voidaan kutsua vain hölynpölyltä. Verihyytymiä eivät aiheuta suonikohjuja, ja päinvastoin aikana pitkittynyt laskimolaajentumia, komplikaatio saattaa olla verisuonitukos, veritulppia muodostuu joskus, mutta ilman laskimolaajentumien. Ja lasipalloilla ja biologisella sähköllä kehossa on täysin erilaiset fysikaaliset ominaisuudet.

Voiteet, voiteet, voiteet - se voi auttaa lievittämään kipua, turvotusta, mutta ei vähentämään laajentuneita laskimoita

Tehokkain kasviperäinen lääke, joka auttaa lievittämään väsymystä jaloissa, vähentää turvotusta - on hevoskastanja. Siksi, jos haluat valita kermaa, voidettasuonikohjuja, valitse korjaustoimenpiteitä, jotka sisältävät hevosen kastanjauutteen. Tässä muutamia reseptejä tämän lääkevalmisteen käyttämiseen suonikohjujen hoidossa kotona:

  • Jauhota niin paljon kuin mahdollista hienosti kastanjan hedelmääsulaa vesihauteessa sianlihan sisärasva ja lisää seos kastanja, suhteessa 1/1. Tämä koostumus voi voitelemaan laajentuneita suonia ja suonikohjuja.
  • Hevoskastanjan kuivat kukat 50 g. Kaada 500 ml. vodka, vaadi 3 viikkoa, valua. tätä infuusiota käytetään 2 r / vrk 30-40 tippaa ennen aterioita.
  • Raasta kastanjadon hedelmät, lisää alkoholiLaskeminen 2 kuppia alkoholia 2 rkl kastanjaa, vaatii 10 päivää, ajoittain ravistamalla, kantaa. Ota 20-30 cap. tinktuura 2-3 r / vrk ennen ateriaa, 20 vuorokauden kuluttua, sitten rikkoa 10 päivää ja toista opetus.

Nämä ovat reseptejä, joita esi-isämme käyttivät,kun ei ollut mahdollista käyttää kasviuutteita, joita nykyään löytyy monista voiteista. Joten esimerkiksi hevoskastanja eri annoksissa on seuraavissa voiteissa, joita voi ostaa joko myymälästä tai apteekista.

Cream Auchan rauhoittava- Voit käyttää Aushan Foot CreamRauhoittava, jonka osana on laventeli ja hevoskastanja, naurettavaan hintaan voit ostaa Auchan myymälöissä, että monien mielestä se on selvää rauhoittava vaikutus, lievittää väsymystä, raskaus jalkoihin, mutta jälleen kerran, voimme todeta - ei voi parantaa suonikohjuja suonet, vain oireenmukaisesti lievittävät ehtoa päivän lopussa. Tämän kerman päävaikutus nukutettaessa ja nostamalla painovoimaa, joka johtuu hevosen kastanjadosta.

Kerma-balsam Chaga- Jalkavoite hevoskastikkeella, myydäänapteekit, edullinen keino, johon sisältyy useita eri lääkekasvien uutteita: saberien, vihreän teen, japanilaisen sophora, hellebore ja hevosen kastanja.

Kerma Antiviraalinen, ennaltaehkäisevä, rentouttava - koostumuksessajoka sisältää myös hevoskastanja, tavolga ja melissa. Kerma-geeli valmistetaan Agafia Ermakovan, kuuluisan siperiankasvillisen alkuperäisen reseptin mukaan. On rentouttava, pieni analgeettinen vaikutus lääkekasvien keräämisen ansiosta. Tämä kerma poistaa jalkojen turvotuksen illalla, vahvistaa alusten seinämiä, käytetään ehkäisevänä aineena suonikohjuja varten.

Venitan - Lääke, joka sisältää essinon glykosidi, joka on saatu saman hevosen kastanjan siemenistä. Se on erittäin hyödyllinen vaikutus laskimoon. Sitä käytetään kipu, raskaus jalkoihin, suonikohjuja ja myös ehkäiseviä tarkoituksia varten.

Harjoitukset jaloille, joilla on suonikohjuja

Jos henkilöllä on perinnöllinen vaikutustaipumus suonikohjuja, mitään raskasta liikuntaa, erityisesti nostamalla painoja tai vakava urheilu - teho urheilu, pyöräily, luistelu, maastojuoksu urheilu - pidetään toivottavaa, koska on todennäköistä kehitystä suonikohjut ja sen komplikaatioiden aikuisiässä.

Suhtautuminen kouristuksiin suonikohjujen kanssaparemmin erityinen puristus vaate, joka on tehty nykyään muodossa erittäin kaunis sukat ja sukkahousut. Lääkärit phlebologists Suosittelemme, että henkilöt, joilla on taipumus suonikohjuja tai olemassa olevan sairauden hoitoon suonikohjuja avulla tavanomaista tulosta ennaltaehkäisevien ja hoitavien voimistelu, joka on helppo toteuttaa kotona.

Suositeltu joukko harjoituksia suonikohjuja olikehitettiin johtavien ulkomaisten ja venäläisten erikoislääkäreiden, erityisesti suonikohjujen potilailla, päivittäisten yksinkertaisten harjoitusten kanssa - jalkojen laskimotukosten oireet pienenevät, komplikaatioiden riski pienenee ja taudin eteneminen hidastuu.

1 Harjoitus - Jalkojen laskun purku. Tulisi hengittää tasaisesti ja syvään silmät ummessa, rentoutua, tämä pitäisi laittaa alle jalat tyynyjen tai erityinen rullan jalat ruumiin yläpuolelle 20 astetta.

2 Harjoittelu - se suoritetaan sujuvasti, hitaasti. Pitäkää jalkasi sisään, syytä syvään henkeäsi, ja ulospäin taivuta yksi jalka, vedä polvet rinnalle. Seuraavalla inspiraatiolla suorista jalka pystysuoraan ja pienennä sitä varovasti. Sama tehtävä olisi tehtävä toisen jalan kanssa.

3 Harjoittelu suonikohjuja varten. Tämä liike on tuttu kaikille, se on myös tehtävä makuulla, kuvitellessasi, että poljetat polkupyörää ja jalkailla jalkoja.

4. Harjoittele - Vaihda vuori taaksepäin ja taivuta jalka taaksepäin, vain nilkanivelessä.

5 Harjoittele Levitä ja taita varpaat vuorotellen.

6 Harjoitus - Nosta jalat ylös, makaat selässäsi, aseta käsiisi pitkin runkoa. Kierrä molemmat jalat samanaikaisesti, sitten ulos.

Harjoittelu - Älä repeele sukkia lattiasta, kävelemällä paikan päällä.

8 Harjoitus - Jalat yhdessä, kädet kehossa, syvään henkeä, hitaasti nousevat varpaisiin, uloshengityksessä - palaa lähtöasentoon.

9 Harjoitus - Valehtele, taivuta jalat, älärepimällä jalat lattiasta. Samaan aikaan laittaa kätesi lonkkaan. Kun hengität, nosta päätä ja kehoa, kun kädet liukuvat polviin. Uloshengityksessä palaa lähtöasentoon.

10 Harjoitus on sormet pystyasennossa, tämä tehdään makaamassa, kädet rungon päällä, on välttämätöntä rajat vuorotellen jaloilla, tasaisesti hengittävät.

11 Harjoittelu suonikohjuja varten - Taivuta jalat sylissäsi, makaamassa selkääsi, kun et ota jalkoja lattialta. Hitaasti uloshengitys, vedä vatsaan ja päinvastoin, hidas inspiraatio - täytä mahalaukku.

12 Harjoittelu - Aseta jalat 20 asteen kulmaanasteita ja makaamassa hänen selkänsä, kiinnitä pieni tyyny jalkojen väliin. Taivuta alaselän hitaasti sisäänhengitettynä ja purista pakarat pois sängystä. Hengityksessä palaa lähtöasentoon.

13 Harjoitus - Nosta jalat yhteen, kädet kehoon, hengitä, ota olkapäät takaisin, uloshengitys - rentoudu olkapääsi, laske päänsi eteenpäin.

14 Harjoitus - Valehtelu, jalat 20 asteen kulmassa. Taita yksi jalka, vedä polvi rinnalle, kääri kätesi jalkaansa. Sitten hitaasti suorista jalka ylös, kun kädet liukuvat pitkin vasikkaa polviin ja kiristä tiukasti jalkaasi. Laske jalkaasi, kun kätesi työntyvät reidesi yli. Sama harjoitus toiselle jalalle.

15 Harjoitus - Harjoitusten jälkeen kannattaa ottaa kontrastisuihku jalkojesi päällä. Kylmän veden virta vaihtelee lämpimällä vedellä 5-10 minuutin ajan.

Artikkeli on hyödyllinen, ajankohtainen. Mutta hieman pessimistinen. On käynyt ilmi, että jos on taipumus suonikohjuja tai olivat tähdet, ja sai ulos seppeleet, tämä johtaa väistämättä leikkausta. Ehkäisys vai ei - lopputulos on yksi. Mielestäni tämä on myös yksi myytteistä. Alkuvaiheessa suuri merkitys on päivittäistä liikuntaa, uinti, voimistelu, poissulkemista ruokavaliossa haitallisten tuotteiden, kylpyammeet, kontrasti suihkut, puristus vaate, decoctions ja infuusioiden yrttejä erityisesti pohjalta kastanja, pähkinäpensas, lihakauppias ym. Natural voiteet, kotona. Yleensä aktiivinen ehkäisy ja koko elämä. Voit palauttaa tai minimoida patologiset muutokset.

Olen samaa mieltä, mutta tosiasia on, että hyvin harvat ihmisetkiinnittää huomiota nouseviin "tähtiin" ja seppeleihin, kunnes heistä tuntuu kipua tai muuta epämukavuutta. Kukaan ei ole varma, että kukaan ei ole mukana ennaltaehkäisyssä nuorena, kylpyjä ja dekoosia, luonnon voiteita, voimistelua jne. Ne, jotka rakastavat itseään hyvin ja joilla on varaa antamaan niin paljon aikaa hoitaakseen kehoaan - kyllä, he voivat keskeyttää prosessin. Kaupunkien filistealaisen nykyaikaisen elämän myllerryksessä - se ei ole miltei realistinen, surullinen, koska se voi tuntua ...

Minulla on suonikohjuja vain yhdelläoikea jalka on jo kauan sitten perinnöllisyyttä ja kovaa työtä, jota haluan probyvat hoitaa itseäni, koska se ei silti ole paljon haittaa ja nyt pelkään, että tunnetta ainakin tulee olemaan?

Lisää kommentti Peruuta vastaus