Kuinka poistaa jalka turvotus loukkaantumisen jälkeen

Surgeon-phlebologist-lymfologi, kirurgin ensimmäinen luokka

Tammikuussa oli hiukan murtuma. lähes 1,5 kuukautta jalka oli kipsissä. lihakset ja jänteet ovat molemmat puisia, ja jalka on edematous. nyt polvi taipuu hieman, en kulje jalkoillani ilman kärkeä, en voi tuskin siirtää terveestä jalasta. kerro minulle, kuinka poistaa turvotus kotona ja mitä tehdä loukkaantuneen jalan lihaksissa? kiitos.

Svetlana, Ukraina, 52 vuotias

Jos sinulla on edeema kuin lääkäri flebologisti, voin sinulleneuvoo suorittamaan suonien duplex-skannauksen. Usein alusten patologia häiritsee jalan talteenottoa trauman jälkeen. Kaikissa muissa kysymyksissä traumatologin lääkäri vastaa laadullisemmin. Lihakset vaativat terapeuttista liikuntaa ja hierontaa. Mutta niitä voidaan suositella vain syvä laskimotromboosi.

Ystävällisin terveisin, Elena Belyanina.

Hei, Elena Olegovna! Minulla oli postpartum tromboosi kuusi kuukautta sitten. Tänään menin katsomaan lääkäriä, trombi jo →

26.3.2013 | Ирина, 29 vuotias

Kommentit 1

Svetlana
Svetlana 31.7.2016 alkaen klo 22.00
Tervetuloa! Nimeni on Svetlana ...mennä käynnissä iltaisin, joten päätettiin ottaa kuormitusta jalat, kyytiin painot 1kg ja juoksi ... aamulla nilkkojen ja kivulias askel varpaat, kävellä varpaat ja nilkat satuttaa, mitä voidaan tehdä, miten olla, kerro minulle. .