Sivuston yleiset säännöt

Sivustoa koskevat yleiset käytännesäännöt:

Aluksi satoja ihmisiä kommunikoivat sivustolla,eri uskonnoista ja näkemyksistä, ja he ovat kaikki vierailijoita sivuillamme, joten jos haluamme tämän ihmisryhmän toimivan ja tarvitsemme sääntöjä. Suosittelemme, että luet näitä sääntöjä, se vie vain viisi minuuttia, mutta se säästää aikaa ja auttaa tekemään sivustosta mielenkiintoisempaa ja organisoitua.

Aluksi meidän on ylläpidettävä verkkosivustoammeitseäsi suhteessa kaikkiin sivuston kävijöihin. Älä loukkaa osallistujia, se on aina tarpeeton. Jos on valituksia - ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan tai moderaattoriin (käytä henkilökohtaisia ​​viestejä). Muiden vierailijoiden loukkauksia pidetään yhtenä vakavimmista rikkomuksista, ja hallinto rangaistaan ​​vakavasti. Kiellämme ehdottomasti rasismia, uskonnollisia ja poliittisia sanoja. Kiitos etukäteen ymmärryksestäsi ja halusta tehdä sivustostasi kohtelias ja ystävällisempi.

Sivusto on ehdottomasti kielletty:

- viestit, joilla ei ole merkitystä artikkelin sisällölle tai keskustelun yhteydessä
- Sivustojen kävijää vastaan ​​kohdistuvat uhat ja uhat
- kommentit ovat kiellettyjä lausekkeita, jotka sisältävät kirosanoja, nöyryyttävät ihmisarvoa ja etniset ristiriidat
- roskapostia sekä tavaroiden ja palveluiden mainontaa, muita resursseja, mediaa tai tapahtumia, jotka eivät liity artikkelin keskusteluun

Katsotaanpa kunnioittaa toisiamme ja sivustoajotka sinä ja muut lukijat tulevat puhumaan ja ilmaisemaan ajatuksiaan. Sivuston ylläpito pidättää oikeuden poistaa kommentit tai osan kommentista, jos ne eivät täytä näitä vaatimuksia.

Jos olet rikkonut sääntöjä, voit antaa sen varoitus. Joissakin tapauksissa kielto ilman varoitusta. Jos haluat kieltäytyä, kirjoita ylläpitäjälle.

loukkaus myös valvojat tai valvojat rangaistaan kielto - Kunnioita jonkun toisen työtä.